Hostess Evenimente Brasov


 • Serviciu de hostes pentru evenimente
  Serviciu de hostes pentru evenimente
 • Hostes evenimente corporate
  Hostes evenimente corporate
 • hostess la un eveniment privat in Brasov
  hostess la un eveniment privat in Brasov
 • DISTRIBUTIE FLYERE in Brasov, Reprezinta o campanie de promovare de scurta durata, concentrata in anumite zone vizate pentru a informa consumatorul potential despre produsul sau serviciul promovat. Presupune abordarea consumatorului tinta si impartirea pliantelor, brosurilor, cataloagelor sau revistelor. Acest tip de campanie se poate desfasura in locatii cum ar fi: stradal, supermarketuri, cutii postale, door-to-door etc.
  DISTRIBUTIE FLYERE in Brasov, Reprezinta o campanie de promovare de scurta durata, concentrata in anumite zone vizate pentru a informa consumatorul potential despre produsul sau serviciul promovat. Presupune abordarea consumatorului tinta si impartirea pliantelor, brosurilor, cataloagelor sau revistelor. Acest tip de campanie se poate desfasura in locatii cum ar fi: stradal, supermarketuri, cutii postale, door-to-door etc.
 • Sampling si Hostess pentru evenimente in Brasov
  Sampling si Hostess pentru evenimente in Brasov
 • Hostess si Sampling stand expozitional in Brasov
  Hostess si Sampling stand expozitional in Brasov
 • Hostess stand expozitional Targ Brasov
  Hostess stand expozitional Targ Brasov
 • Hostess pentru evenimente in Brasov lansare Realitatea Brasov
  Hostess pentru evenimente in Brasov lansare Realitatea Brasov

Evenimente Corporate

Agentia Party day va pune la dispozitie servicii de hostess, sampling si distributie pliante in Judetul Brasov si imprejurimi. In functie de activitatea dorita, locatii, numar de hostesse, perioada si durata campanie,va vom trimite o oferta personalizata si avantajoasa din punct de vedere al raportului calitate-pret.

Asiguram logistica pentru desfasurarea in bune conditii a activitatii alese, casting si training la cerere, rapoarte si feedback (pentru sampling si impartire pliante). Vrem sa ne punem experienta in valoare oferindu-va sugestii care sa imbunatateasca planul Dvs. de promovare.Pentru mai multe detali nu ezitati sa ne contactati.