Inchirieri Videoproiectoare


  • Inchiriem Proiectoare Având intensităţi cuprinse între 2000 şi 12000 ansi lumeni, proiectoarele sunt folosite pentru ca participanţii la conferinţe să poată urmări prezentările, filmele sau imaginile proiectate chiar şi în condiţii de iluminare a sălii respective.
    Inchiriem Proiectoare Având intensităţi cuprinse între 2000 şi 12000 ansi lumeni, proiectoarele sunt folosite pentru ca participanţii la conferinţe să poată urmări prezentările, filmele sau imaginile proiectate chiar şi în condiţii de iluminare a sălii respective.

Evenimente Corporate

inchiriaza o gama larga de videoproiectoare pentru diverse evenimente. Fie ca este vorba despre o prezentare in Power Point ori un material video hight definition, noi va vom oferi intotdeauna videoproiectorul potrivit evenimentului dumneavoastra. Dispunem de videoproiectoare atat pentru proiectii de dimensiuni relativ mici 1m x 1m dar si pentru dimensiuni mari si foarte mari (4mx3m, 8mx3m).

Videoproiectoare cu luminozitate de la 2000 la 10.000 de ANSI lumens. Inchiriem videoproiectoare produse de Sony, Optoma, Toshiba, Mitsubishi.

Livrarea si instalarea echipamentelor se face la locul evenimentului (livrarea in Brasov este gratuita).