Lampioane chinezesti


 • lansare lampioane petrecere privata brasov
  lansare lampioane petrecere privata brasov
 • lampioane albe pentru petreceri, vanzare si pregatirea lor asigurate pe raza judetului brasov
  lampioane albe pentru petreceri, vanzare si pregatirea lor asigurate pe raza judetului brasov
 • lampioane zburatoare de ceea mai buna calitate,acest ultim aspect este foarte important daca vrei ca invitatii sa nu aiba surprize neplacute in momentul lansarii acestora, pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
  lampioane zburatoare de ceea mai buna calitate,acest ultim aspect este foarte important daca vrei ca invitatii sa nu aiba surprize neplacute in momentul lansarii acestora, pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
 • pentru elemente surpriza la evenimentele organizatein aer liber recomandam lampioanele zburatoare
  pentru elemente surpriza la evenimentele organizatein aer liber recomandam lampioanele zburatoare
 • oferim spre vanzare lampioane de ceea mai buna calitate,pentru evenimentele organizate de noi se ofera si partea de service
  oferim spre vanzare lampioane de ceea mai buna calitate,pentru evenimentele organizate de noi se ofera si partea de service
 • lampioane de vanzare brasov
  lampioane de vanzare brasov

Evenimente Corporate

Traditia eliberarii lampioanelor zburatoare este veche aproape de 2000 de ani si reprezinta o parte esentiala la festivaluri pe intreg Orient Indepartat. Deci omenii cred ca dorintele scrise pe lampioanele se ridica sus sus in cer si astfel toate dorintele se vor indeplini.

Baloane fericirii sunt lampioane cu aer cald cu dimensiunile 90×60 cm, care sunt dupa aprinderea articolului de combustibil se umplesc cu aer cald si se ridic in inaltimi. Sunt foarte usor utilizate, sunt sigure si ecologice. In timp de 10 min. sunt in stare sa se ridice pana la o inaltime de 1 km.

UTILIZAREA

Lampioanele zburatoare, datorita unicitatii sale promit o unica atmosfera de neuitat la sarbatori, aniversari, nunti, festivaluri, petreceri, onomastici, evenimente corporative sau sociale si etc. Lansarea in aer mai multori lampioanelor deodata va va inmulti experienta totala.